Slibontwatering

Stabilizer

Er is een toenemende vraag naar de verwerking van baggerslib. Traas en Ovaa heeft een mechanische slibontwatering in haar dienstenpakket. Het slib wordt door middel van een zeefbanders onwaterd waarna het droge slib opgeslagen wordt. Afhankelijk van de chemische samenstellingen wordt het slib afgezet in de landbouw of verwerkt tot een primaire of secundaire bouwstof.

De slibontwatering staat inmiddels weer al enkele jaren opgesteld bij Coroos Conserveren B.V in Kapelle.[

Elegan House

plantaardig

De plantaardige binding tussen de losse korrels van het gebroken natuursteen is een hechte binding die niet uitspoelt en vele jaren optimaal gebruik garandeert. bovendien voldoet Stabilizer aan alle milieueisen en kan het ook in waterbeschermingsgebieden worden toegepast. Door deze eigenschappen is het een goed alternatief voor halfverharding, asfalt en beton

Modern Guest House

gebruik

In Noord-Amerika, Frankrijk en Zwitsrerland wordt het al jaren naar volle tevredenheid toegepast. Stabilizer is een onder andere voor de volgende toepassing ultimate geschikt:

Voet en fietspaden, Parkeerplatsen, Speelplaatsen en pleinen

Paden en bunkers op golfbaan, Voegmiddel tussen verharding, Boomspiegel

SPeciale constructies voor “trapveltjes”

Eco Dynamic is de nieuwe naam voor Stabilizer Benelux b.v EcoDynamic staat voor Ecologisch, duurzaam en bovenal dynamisch. Dit betekent dat wij producten voeren die innovatief en

vernieuwend zijn voor de groen- en gww sector! Voor meer product informatie verwijzen wij u naar de website van EcoDynamic.

 

Traas en Ovaa Infra B.V is dealer van EcoDynamic voor de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg.

Voor verdere Informatie en prijzen kunt u contactmet ons opnemen.

Vragen over de service? neem contact op!