Schone werkmethode

Grote Verantwoordelijkheid

Als bouwers van duurzame sportaccommodaties verleggen wij continue de grenzen. Naast ons lidmaatschap van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) en de Vereniging Tennisbaanbouwers Nederland (VTN) putten wij uit vele andere bronnen om de lat telkens weer wat hoger te leggen.

milieu

Grote betrokkenheid

De agrarische achtergrond van al onze medewerkers maakt dat zij uit eigen ervaring weten hoe belangrijk het is om het milieu serieus te nemen. Voordat ze een veld of project verlaten, controleren ze of hun machine schoon is. Zo voorkomen we de onnodige transfer van viezigheid of microplastics naar een andere omgeving.

verbeteren

Beste machines

Ons machinepark bevat de meest moderne machines. Daar waar mogelijk zullen wij die, op basis van onze kennis en ervaring, verder verbeteren. De werkbreedte van alle machines is minimaal twee meter. Zo bewerken ze altijd de sporen waar de machine zojuist over heeft gereden.

onderhouden

Schone werkplek

Gras en de omgeving onderhouden wij volgens de principes die zijn vastgelegd in de Green Deal. Maaisel afkomstig van een hybrideveld wordt speciaal afgevoerd en gefilterd om het eventueel aanwezige plastic van de kunstgrasvezel, te scheiden. Zo weten we zeker dat er geen micoplastics in het maaisel achterblijft.

Vragen over de service? neem contact op!