Schone grond

Schone grond

Schone grond

Wij overwegen altijd de minst ingrijpende aanpak om de impact van de aanleg van sportvelden te beperken. Door de ondergrond geologisch te stabiliseren, of door schuimbeton te gebruiken, voorkomen wij onnodig gesleep met zand en al de daarbij behorende veiligheids- en vergunningsproblemen.

Goed hechten

Geologisch stabiliseren

Daar waar mogelijk stabiliseren wij de ondergrond door een poedervormig additief, in combinatie met cement, door de bestaande bodem te mengen. Dit mengsel maakt het mogelijk om van vervuild bodemmateriaal een herbruikbare bouwstof te maken. Het eindproduct zal goede positieve, mechanische en fysische eigenschappen hebben en zeer goed hechten.

lichtgewicht

Schuimbeton

Vanwege de hoge eisen aan de vlakheid van een padelbaan kiezen wij ervoor om deze te bouwen op schuimbeton. Dit lichtgewicht materiaal is ijzersterk en vraagt weinig grondwerk. Schuimbeton biedt ook als voordeel dat het mogelijk maakt om sportvelden te bouwen op instabiele ondergronden.

gezond

Chemievrij beheer

Door continue een goede, en gezonde grasbezetting na te streven, hoeven wij geen chemie in te zetten. Een mat die volledig dicht is biedt ziekten of plagen geen kans om zich in de mat te vestigen. Om dat te bereiken werken wij volgens de uitgangspunten van de Green Deal Sportvelden.

 

Een paar van onze projecten:

 

  • No-dig project bij RVC’33
  • Padelbaan Goes
  • Onderhoud grasveld

Vragen over de service? neem contact op!