Over ons

Waar het begon, wat we doen en wie we zijn!

Wie zijn wij

Wij zijn uw partner in infra

Traas en Ovaa is in februari 1966 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig en dynamisch aannemingsbedrijf gericht op de grond-, weg- en waterbouw. Vroeger lag het accent vooral op bestratingen en riolering, tegenwoordig wordt een veelzijdig pakket van diensten met vele specialismen aangeboden.
Wij werken voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. 

Inmiddels bestaat Traas en Ovaa uit een groot team van betrokken en bevlogen collega’s. Met zijn allen zijn wij uw sterke partner tijdens een project. Zo zoeken wij gezamenlijk met de opdrachtgever naar de meest optimale inrichting van de leefomgeving. Hierbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel zowel tijdens de realisatie als voor de eindgebruiker. Verder ontzorgen wij onze opdrachtgevers door projecten van A tot Z volledig te coördineren. Van tekening tot oplevering.

CO2 Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is een manier om aan te geven dat wij actief aan het werk zijn om onze CO2-uitstoot inzichtelijk te maken en te verminderen. De CO2-Prestatieladder heeft tot doel om een versnelling aan te brengen in de CO2-reductie van onze organisatie, binnen onze bedrijfsvoering, in de projecten buiten en in de keten.

De CO2- prestatieladder is een CO2- managementsysteem dat bestaat uit 5 niveaus. Tot en met niveau 3 maakt een organisatie werk van de uitstoot van de keten en sector. Een gecertificeerde organisatie voldoet op een bepaald niveau aan de eisen van de Co2- prestatieladder:

1. Inzicht

2. Reductie

3. Transparantie

4. Participatie

Infra

Wat wij doen

Onze diensten

Bekijk hier de diensten die Traas en Ovaa aanbied.

Schone omgeving

Geosta

URS-systeem

Duurzame producten

Stabalizer

Schone grond

VCA en iso

Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en vinden het vanzelfsprekend dat onze opdrachtgevers de kwaliteit krijgen die we hebben afgesproken. Bovendien doen we er alles aan om onze medewerkers en andere betrokkenen een zo veilig en gezond mogelijke werkomgeving te bieden. Om dit te waarborgen beschikt onze organisatie over een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem conform de ISO 9001 en het VCA certificaat.

kwaliteit is belangrijk

T en O

Duurzaam

IMG_2023

Dagelijks werken wij aan projecten voor een duurzame en gezonde leefomgeving. Wij streven ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken. Dit kunnen wij niet alleen, samen met onze opdrachtgevers, leveranciers en partners zijn wij elke dag bezig met innovatieve duurzame oplossingen. Doel is om de gemiddelde uitstoot van CO2, NOx en fijnstof verminderen.